360° rondleiding

logo-zalencentrum-2

Zalencentrum

Morshuis

Maak iedere ontmoeting onvergetelijk. Laat ons uw gasten ontvangen op de perfect afgestemde locatie. Wij beschikken over zalen met ruimte voor 10 tot ruim 1000 personen die ook in combinatie met elkaar te gebruiken zijn. Door de grote verscheidenheid aan ruimte en indeelmogelijkheden, is bij ons voor elke groep, groot of klein, een passende locatie. Vooraf maken we uiteraard alle kosten inzichtelijk. Of het nu gaat om een diner, receptie, vergadering of een feestavond; standaard bestaat bij ons niet.

Bekijk onze zalen:

Library Main Dance Time Square Time Square Plus Corner

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vertel ons uw wensen en wij passen onze uitgebreide mogelijkheden hier graag op aan! Neem contact op

Library

zalencentrum

Morshuis logo


Library

40 - 100 personen

Een ambiance in ‘Grand Café’ stijl. Ideaal voor bijeenkomsten met tussen de 40 en 100 personen. Informeel vergaderen of gezellig iets te vieren? In deze zaal zijn alle faciliteiten voorhanden. The Library is voorzien van een eigen karakter met bijpassende bar en aparte verhoging. Partycentrum Morshuis heeft volop (gratis) parkeergelegenheid direct naast het pand en elke zaal is voorzien van airconditioning en gratis wifi.

Contact Bekijk deze zaal in 360°

Main Dance

zalencentrum

Morshuis logo

Main Dance

60 - 140 personen

The Main Dance is een frisse zaal met de uitstraling van een patio. De zaal heeft een ruime dansvloer, maar wordt ook gebruikt als dinerzaal. Ook in de opstelling van de zitplaatsen is volop variatie mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor praattafels met barkrukken en vier een eigentijds en ongedwongen feest. Het speciale LED-plafond zorgt altijd voor de perfecte lichtsfeer!

ContactBekijk deze zaal in 360°

Time Square

zalencentrum

Morshuis logo


Time Square

70 - 600 personen

Deze ruimte biedt volop mogelijkheden. Bijvoorbeeld als sfeervolle plek om uw huwelijk te laten voltrekken. Time Square is ook uitermate geschikt voor bijeenkomsten met ronde en ovale tafels voor 8 personen per tafel. Samen met The Main Dance wordt The Time Square verder gebruikt voor ontmoetingen tot maar liefst 600 personen. Zie Time Square Plus.

Contact

Time Square Plus

zalencentrum

Morshuis logo

Time Square Plus

70 - 600 personen

Deze ruimte biedt volop mogelijkheden. Bijvoorbeeld als sfeervolle plek om uw huwelijk te laten voltrekken. Samen met The Main Dance wordt The Time Square verder gebruikt voor ontmoetingen tot maar liefst 600 personen.

Contact


Corner

Zalencentrum

Morshuis logo


Corner

10 - 50 personen

Een eigen bar, met eigen ingang en toilet. The Corner is als ‘uw’ café te gebruiken. Voor vier uur drinken betaalt u slechts € 21,- per persoon. Zelfbediening… maar wij zorgen dat alles voor u klaarstaat. Het enige wat u hoeft te doen is genieten en The Corner naderhand bezemschoon achterlaten. Bij The Corner hoort een eigen privéterras voor 10 tot 50 personen. Een bbq of een heerlijk buffet? Onze keuken adviseert u graag!

ContactBekijk deze zaal in 360°