360° rondleiding

Nieuws


Comedy Express Festival

Comedy Express Festival

Het Comedy Express Festival vindt op 10 juli voor de derde keer plaats! Zes comedians op niet-alledaagse podia in en rond Partycentrum Morshuis. Bij deze podia kun je denken aan een autowerkplaats, een timmerwerkplaats of een bierkelder. Deze ruimtes zijn echter volledig ‘comedyproof’ en, net als afgelopen jaar, coronaproof ingericht. De line-up wordt via de Facebookpagina bekend gemaakt.

 

Datum: zaterdag 10 juli 2021

Inloop: 20.00 uur

Aanvang: 20.30 uur

Kaarten: 15 euro p.p.

 

Reserveer hier: https://iframe.leisureking.eu/if/ffcf9e868e7887beaf9412d070b5a981

Lees meer
Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het Bierlokaal is de online bierclub voor alle liefhebbers van speciaalbier in Nederland. Wekelijks proeven we samen met onze leden mooie bieren in onze online Proeflokalen. In deze videoproeverijen leer je speciaalbier pas echt waarderen. Je krijgt de bieren thuisgestuurd. Wij geloven dat je speciaalbier pas echt leert waarderen als je de totale bierbeleving leert kennen en ervaren.

Lid worden?

Wil jij lid worden van het Bierlokaal? Meld je dan aan via onze website: www.bierlokaal.com. Je kunt je tot 31 mei inschrijven voor de eerste ronde van het proeflokaal. De eerste 100 leden ontvangen het speciale Bierlokaal.com proefglas! Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!

Lees meer