360° rondleiding

Nieuws


Kersttruck 2021

Kersttruck 2021

De Ultieme Kerstgroet
Ken jij iemand die in deze donkere dagen wel wat verlichting kan gebruiken?

Wil jij je vader, moeder, je geliefde, vriend of je werknemers verwarmen met een blijde kerstboodschap? Ho ho ho! Zoek niet verder!

Wij komen langs met onze compleet versierde kersttruck en een kerstpakket boordevol smakelijke verassingen. Daarnaast zetten we jouw geliefde in het licht met een gedicht. Volledig op maat geschreven en live voorgedragen door cabaretier Thijs Kemperink. Een humorvolle en ontroerende ervaring en uiteraard is alles corona-proof. Wij laten mensen op gepaste afstand toch verbonden voelen…

Dus; zet je oma op het balkon, roep alle werknemers bij elkaar (op 1,5m) of bedank je postbode voor al het harde werk.

Dit complete, gepersonaliseerde verrassing bieden we aan voor 90,- euro (all-in: bezoek van de kersttruck, kerstpakket, gedicht op perkamentpapier en gegarandeerd een onbetaalbaar verrassingsmoment). De data en tijden zijn in overleg. De verrassing duurt ongeveer 15/20 minuten. Wij nemen graag contact met je op om alles af te stemmen.

Geïnteresseerd? Mail naar kersttruck@morshuis.nl.
Vermeld in de mail alvast voor wie de verrassing is, naar welk adres we moeten komen en welke datum je voorkeur heeft.

Uiteraard rijdt de kersttruck ook om de kerstborrel bij je bedrijf een vrolijke en ludieke kerstsfeer te geven! Vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer
Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het Bierlokaal is de online bierclub voor alle liefhebbers van speciaalbier in Nederland. Wekelijks proeven we samen met onze leden mooie bieren in onze online Proeflokalen. In deze videoproeverijen leer je speciaalbier pas echt waarderen. Je krijgt de bieren thuisgestuurd. Wij geloven dat je speciaalbier pas echt leert waarderen als je de totale bierbeleving leert kennen en ervaren.

Lid worden?

Wil jij lid worden van het Bierlokaal? Meld je dan aan via onze website: www.bierlokaal.com. Je kunt je tot 31 mei inschrijven voor de eerste ronde van het proeflokaal. De eerste 100 leden ontvangen het speciale Bierlokaal.com proefglas! Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!

Lees meer