360° rondleiding Reserveer hier een plek!

Agenda


Comedy express festival 4 juli 2020

Comedy express festival 4 juli 2020

Op zaterdag 4 juli 2020 is er weer een Comedy Express Festival in Albergen! Na het succes van de eerste editie heeft de organisatie besloten het festival een vervolg te geven.

Zes talentvolle comedians op drie niet-alledaagse podia, een echte festivalsfeer en natuurlijk een hapje en drankje. Het enige dat je zelf mee moet nemen is een goed humeur. Ach, en als je die even vergeten bent, geen probleem. Je komt hoe dan ook weer vrolijk thuis! Verdere informatie volgt, dus houd de website in de gaten :).

Entree: 15 euro

Lees meer
Tropische Twentse Trip

Tropische Twentse Trip

⛱ᴛʀᴏᴩɪꜱᴄʜᴇ ᴛᴡᴇɴᴛꜱᴇ ᴛʀɪᴩ: ᴀʟʟ ɪɴᴄʟᴜꜱɪᴠᴇ ᴀᴠᴏɴᴅᴊᴇ ᴜɪᴛ!⛱
‘Kunnen wij niet naar de playa, dan komt de playa maar naar ons!’ is wat we dachten toen bleek dat verre vakanties een ‘ver van ons bed show’ waren. We gaan dus niet naar tropische stranden dit jaar, maar organiseren een Twentse Tropische Trip op het terras van Partycentrum Morshuis in Albergen. En om het op z’n Twents te brengen: ‘Zin in een avondje Aloha? Alloh da!’

Tropische Twentse Trip
Om toch het ultieme vakantiegevoel te krijgen laat je je verrassen bij deze all inclusive avond uit in tropische sferen. Met zomerse temperaturen wil je niet thuis zitten, maar lekker eten, een lekker koud biertje drinken op het terras en ontspannen. Dat is precies het concept van deze avond. De salsaklanken en het warme welkom van de ‘Aloha DJ’ brengen je meteen in de juiste stemming. Na dit enthousiaste ontvangst kun je aanschuiven voor een driegangen diner. Alles natuurlijk keurig op anderhalve meter afstand, vanwege de Coronamaatregelen. Maar dat doet niets af aan de sfeer.

Comedy en muziek
Na het diner word je getrakteerd op een volwaardige theatershow. Ras-entertainer Erwin Nyhoff (bekend van o.a. The Voice of Holland en zijn band The Prodigal Sons) speelt zomerse covers. Daarnaast zorgen comedians Fuad Hassen en Emiel van der Logt voor een grote lach op je gezicht. Zij nemen je mee in hun eigen vakantieverhalen, maar zijn ook..

Lees meer
Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het Bierlokaal is de online bierclub voor alle liefhebbers van speciaalbier in Nederland. Wekelijks proeven we samen met onze leden mooie bieren in onze online Proeflokalen. In deze videoproeverijen leer je speciaalbier pas echt waarderen. Je krijgt de bieren thuisgestuurd. Wij geloven dat je speciaalbier pas echt leert waarderen als je de totale bierbeleving leert kennen en ervaren.

Lid worden?

Wil jij lid worden van het Bierlokaal? Meld je dan aan via onze website: www.bierlokaal.com. Je kunt je tot 31 mei inschrijven voor de eerste ronde van het proeflokaal. De eerste 100 leden ontvangen het speciale Bierlokaal.com proefglas! Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!

Lees meer