360° rondleiding

Agenda


The Logues

The Logues

Wij hebben ze bij ons staan op 8 december! The Logues, een band wat typisch Keltische muziek maakt! De bandleden van The Logues komen uit Tyrone, een graafschap op de grens van Noord-Ierland. Deze band zorgt voor een typische Ierse sfeer door hun muziek! Wees erbij, kaarten kosten €10,- en vanaf 14:00 uur is de inloop! Haal nu snel je kaarten in het bij Café-Bierlokaal Morshuis, het aantal kaarten is beperkt.

Lees meer
Sinterklaas bij Café-Bierlokaal Morshuis

Sinterklaas bij Café-Bierlokaal Morshuis

Zondag

Tijd: 18.00u
Entree: €17,- (4 uur durend All-in drankarrangement)

Het heerlijk avondje is weer gekomen! In het weekend van 13, 14 en 15 december is het sinterklaasweekend bij Café Bierlokaal Morshuis. Zondagavond zal de sint langskomen en iedereen die stout is geweest er flink van langs geven.

Lees meer
Oudejaarsconference Plat Vot 2019

Oudejaarsconference Plat Vot 2019

Datum: Zaterdag 21 en zondag 22 december

Na het daverende succes van afgelopen jaar wordt ook dit jaar weer de oudejaarsconference gehouden bij Café-Bierlokaal Morshuis.
Op zaterdag 21 en zondag 22 december zullen de heren van Plat Vot er weer een geweldige avond van maken.
Kaarten zijn te koop bij Café-Bierlokaal Morshuis.

Verdere informatie over deze bijzondere avond/middag zal spoedig volgen!

Lees meer
Kerstmiddag: Nie Wies!

Kerstmiddag: Nie Wies!

Tijd: 16:00 – 20:00 uur
Entree: Gratis

Net als vorig jaar vieren we weer Kerstmiddag met dit jaar LIVE: Nie Wies!!
Een dikke Rock’n Roll band.
Het brede en sterke repertoire van deze band gaat er voor zorgen dat het een groot feest wordt! Dus nog even met zijn allen knallen alvorens we de ‘saaie’ kerstdagen ingaan ;-).

Kortom één groot feest!

Lees meer
Snert Ett’n – 27 december!

Snert Ett’n – 27 december!

Tijd: Vanaf 20:00 uur
Entree: Gratis

Volgens jarenlange traditie biedt de Morshuis Crew jaarlijks een ‘snertavond’ aan. Iedereen is 27 december vanaf 20:00 uur van harte welkom om te genieten van het eeuwenoude snertrecept. Van sportvereniging tot vriendinnengroep… iedereen is welkom!

Lees meer
Voute After Christmas Party

Voute After Christmas Party

Hebben jullie ook geen zin om thuis te zitten met nieuwjaarsnacht? Kom met ons het nieuwe jaar inluiden! We zijn vanaf 01:30 uur tot 06:00 uur geopend. Meerdere DJ’s zullen hier draaien en er een geweldig feest van maken. De kosten voor de entree bedragen €25,-. Dit is inclusief bier/wijn en fris!

Lees meer
Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het Bierlokaal is de online bierclub voor alle liefhebbers van speciaalbier in Nederland. Wekelijks proeven we samen met onze leden mooie bieren in onze online Proeflokalen. In deze videoproeverijen leer je speciaalbier pas echt waarderen. Je krijgt de bieren thuisgestuurd. Wij geloven dat je speciaalbier pas echt leert waarderen als je de totale bierbeleving leert kennen en ervaren.

Lid worden?

Wil jij lid worden van het Bierlokaal? Meld je dan aan via onze website: www.bierlokaal.com. Je kunt je tot 31 mei inschrijven voor de eerste ronde van het proeflokaal. De eerste 100 leden ontvangen het speciale Bierlokaal.com proefglas! Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!

Lees meer