360° rondleiding

Agenda


Kerstmiddag: Band’um

Kerstmiddag: Band’um

Tijd: 16:00 – 20:00 uur
Entree: Gratis

Net als vorig jaar, Kerstmiddag met LIVE: Band’um!! Dit jaar het afscheidsconcert!
Een jonge getalenteerde groep uit Bergentheim.
Band’um brengt een breed repertoire  van gepeperde rock tot golden oldies en rock-‘n-roll.

Kortom één groot feest!

Lees meer
Snert Ett’n – 27 december!

Snert Ett’n – 27 december!

Tijd: Vanaf 20:00 uur
Entree: Gratis

Volgens jarenlange traditie biedt de Morshuis Crew jaarlijks een ‘snertavond’ aan. Iedereen is 27 december vanaf 20:00 uur van harte welkom om te genieten van eeuwenoud recept. Van sportvereniging tot vriendinnengroep… iedereen is welkom!

Lees meer

Sylvesterparty

Hebben jullie ook geen zin om thuis te zitten met nieuwjaarsnacht? Kom met ons het nieuwe jaar inluiden! We zijn vanaf 01:30 uur tot 06:00 uur geopend. Meerdere DJ’s zullen hier draaien en er een geweldig feest van maken. De kosten voor de entree bedragen €25,-. Dit is inclusief bier/wijn en fris!

Lees meer

Wagen dopen Albergse wagens

 

Trots op jullie gebouwde wagen?
Kom naar de wagendoop en presentatie van Albergse wagens! Aansluitend vindt er een grandioze Carnavals Pre-Party plaats. Iedereen is van harte welkom! Aanmelding van carnavals- wagens kan via Café-Bierlokaal Morshuis. 22 februari vanaf 20:00 uur start de avond bij de feesttent van ’t Noaberfeest.

Lees meer
Mega Carnavalsparty Albergen 2019

Mega Carnavalsparty Albergen 2019

Carnaval in Albergen is geen doorsnee feest, maar een MEGA carnavalsfeest! Al jaren maken we samen met jullie een onvergetelijk carnavalsfeest na de grote optocht in Albergen. Op zondag 24 februari barst het feestgedruis weer los, vanaf 13:00 uur is de tent geopend.

Tickets zijn vanaf 11-11-18 verkrijgbaar @Café Bierlokaal Morshuis Albergen (woensdag gesloten – op woensdag verkrijgbaar @Pakhuis Twente).
Dit jaar zijn er ook weer  E-tickets te verkrijgen!! (startdatum E-ticket verkoop volgt)

Info event: www.carnavalalbergen.nl en facebook.com/carnavalalbergen

Lees meer
Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het Bierlokaal is de online bierclub voor alle liefhebbers van speciaalbier in Nederland. Wekelijks proeven we samen met onze leden mooie bieren in onze online Proeflokalen. In deze videoproeverijen leer je speciaalbier pas echt waarderen. Je krijgt de bieren thuisgestuurd. Wij geloven dat je speciaalbier pas echt leert waarderen als je de totale bierbeleving leert kennen en ervaren.

Lid worden?

Wil jij lid worden van het Bierlokaal? Meld je dan aan via onze website: www.bierlokaal.com. Je kunt je tot 31 mei inschrijven voor de eerste ronde van het proeflokaal. De eerste 100 leden ontvangen het speciale Bierlokaal.com proefglas! Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!

Lees meer