360° rondleiding Reserveer hier een plek!

Agenda


Comedy express festival 4 juli 2020

Comedy express festival 4 juli 2020

Op zaterdag 4 juli 2020 is er weer een Comedy Express Festival in Albergen! Na het succes van de eerste editie heeft de organisatie besloten het festival een vervolg te geven.

Zes talentvolle comedians op drie niet-alledaagse podia, een echte festivalsfeer en natuurlijk een hapje en drankje. Het enige dat je zelf mee moet nemen is een goed humeur. Ach, en als je die even vergeten bent, geen probleem. Je komt hoe dan ook weer vrolijk thuis! Verdere informatie volgt, dus houd de website in de gaten :).

Entree: 15 euro

Lees meer
Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het Bierlokaal is de online bierclub voor alle liefhebbers van speciaalbier in Nederland. Wekelijks proeven we samen met onze leden mooie bieren in onze online Proeflokalen. In deze videoproeverijen leer je speciaalbier pas echt waarderen. Je krijgt de bieren thuisgestuurd. Wij geloven dat je speciaalbier pas echt leert waarderen als je de totale bierbeleving leert kennen en ervaren.

Lid worden?

Wil jij lid worden van het Bierlokaal? Meld je dan aan via onze website: www.bierlokaal.com. Je kunt je tot 31 mei inschrijven voor de eerste ronde van het proeflokaal. De eerste 100 leden ontvangen het speciale Bierlokaal.com proefglas! Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!

Lees meer