360° rondleiding

Agenda


POPQUIZ

POPQUIZ

Wanneer: Vrijdag 10 mei 2019
Tijd: Vanaf 21.00 uur

Heb jij je ideale popquiz team al samengesteld? Zo niet, haast je dan! Paul en Gijs hebben weer een prachtige quiz gemaakt, met vragen voor zowel de gemiddelde muziekliefhebber als de echte kenner. Bovenal wordt het een gezellige avond, met muzikale ondersteuning van DJ Othmar!
Wanneer: Vrijdag 10 mei, 21.00 uur.
Locatie: Café Morshuis.
Geef je team (max. 6 personen) op via een Facebookbericht of in het café (als er nog plek is kan dat ook nog op de avond zelf). Deelname is gratis.

Lees meer
Bierfestival Albergen 2018

Bierfestival Albergen 2018

Wanneer: Zondag 30 juni 2019
Tijd: 13.00u – 19.00u
Entree: €5,00 inclusief proefglas

Pakhuis Twente organiseert, in samenwerking met Café-Bierlokaal Morshuis dit jaar de 7e editie van het Bierfestival Albergen.
Na zes succesvolle voorgaande edities zal het bierfestival dit jaar plaatsvinden op zondag 30 juni 2019.
Iedereen is welkom en laat je verrassen door de vele verschillende brouwers en hun bieren.
Wij hebben er zin in!

Lees meer
Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het Bierlokaal is de online bierclub voor alle liefhebbers van speciaalbier in Nederland. Wekelijks proeven we samen met onze leden mooie bieren in onze online Proeflokalen. In deze videoproeverijen leer je speciaalbier pas echt waarderen. Je krijgt de bieren thuisgestuurd. Wij geloven dat je speciaalbier pas echt leert waarderen als je de totale bierbeleving leert kennen en ervaren.

Lid worden?

Wil jij lid worden van het Bierlokaal? Meld je dan aan via onze website: www.bierlokaal.com. Je kunt je tot 31 mei inschrijven voor de eerste ronde van het proeflokaal. De eerste 100 leden ontvangen het speciale Bierlokaal.com proefglas! Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!

Lees meer