360° rondleiding

Agenda


Tukkerware Party

Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers! Op 27 september hebben wij ze staan bij ons! 3 Twentse goden die graag out of the bokse denken.. Maar een Tukker giet nooit kapot, dus denk voor aanschaf goed na; Ie zit er Veur de rest van oew leven mee! Een ware Tukkerware Party!

Lees meer
Bokbiermiddag Café-Bierlokaal Morshuis

Bokbiermiddag Café-Bierlokaal Morshuis

Datum: Zondag 29 september
Tijd: Middag
Entree: Gratis

DE BOK IS LOS!! Zondag 29 september is het weer zo ver. De eerste Bokbiermiddag bij Café – Bierlokaal Morshuis. Met dit jaar 14 verschillende bokbieren van de tap en 50 op de fles. Proef ze allemaal!

Lees meer
Verspätet Oktoberfest! 1 – 2 – 3 november

Verspätet Oktoberfest! 1 – 2 – 3 november

Vrijdag – Aanslaan eerste vat vanaf 20:00 uur
Zaterdag – Schlagerbuffet vanaf 18:00 uur (gratis)
Zondag – Grandiose Oktoberfest vanaf 12:00 uur
Entree: Gratis

Dit jaar is het Oktoberfest in Albergen zoals elk jaar weer verspätet… In het weekend van 1 november geht es schön wieder los!! Reserveer snel een tafel voor ‘das große oktoberfest finale’ op zondag 3 november!

Lees meer

Showband Millenium

Enthousiasme, kameraadschap en liefde voor muziek zijn de ingrediënten die Millennium maakt tot wat ze is; een energieke band die ieder feest omtovert tot een waar festijn. Of het nu gaat om een bruiloft, kolkende feesttent, een café of bedrijfsfeest, iedere keer gaat de tent op zijn kop bij deze vijf energieke oosterlingen, die ‘feest!’ standaard met een uitroepteken schrijven.

Lees meer
Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het bierlokaal is dé online biercommunity voor liefhebbers van speciaalbier

Het Bierlokaal is de online bierclub voor alle liefhebbers van speciaalbier in Nederland. Wekelijks proeven we samen met onze leden mooie bieren in onze online Proeflokalen. In deze videoproeverijen leer je speciaalbier pas echt waarderen. Je krijgt de bieren thuisgestuurd. Wij geloven dat je speciaalbier pas echt leert waarderen als je de totale bierbeleving leert kennen en ervaren.

Lid worden?

Wil jij lid worden van het Bierlokaal? Meld je dan aan via onze website: www.bierlokaal.com. Je kunt je tot 31 mei inschrijven voor de eerste ronde van het proeflokaal. De eerste 100 leden ontvangen het speciale Bierlokaal.com proefglas! Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws!

Lees meer